Mindenkiből kihozza a legtöbbet figyelemmel, kedvességgel, ugyanakkor határozottsággal

Hajni lelkiismeretes, nagy tudású szakember. Kb. 3-4 éve járok hozzá rendszeresen csoportos és egyéni órákra is.
Ugyanúgy figyel az egyéni igényekre, aktuális korlátokra a csoportos foglalkozásokon, mint az egyéniken. Nagyon szeretem az óráit, mert mindig jó hangulatban, de kemény munkával telnek. Mindenkiből kihozza a legtöbbet figyelemmel, kedvességgel, ugyanakkor határozottsággal. Az órái amellett, hogy remekül fejlesztenek, ellensúlyozzák az irodai munka tartásra, egészségre való rossz hatását, tökéletes kikapcsolódást is jelentenek a hétköznapi rutinból.
Érdeklődése a természetes életmód javításra, és hogy ezeket velünk is megosztja, egyedi pluszt ad a vele való munkához. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az órákon kívül is testtudatosan mozogjunk, figyeljünk testünk (lelkünk) egészségére.
Kiterjedt tudása a különböző módszerekről az egyéni órákon rengeteg plusz segítséget, ötletet és motivációt adott állapotom javítására. Nem csak az adott problémáimat, hanem a gyógyulást akadályozó egyéb testi és lelki tényezőket is figyelembe véve dolgoztunk együtt. Házifeladatokat kaptam az aktuális probléma mielőbbi javítására.
Mindig segít a tanácsaival. Érzem, hogy számára is fontos a gyógyulásom. Igyekszik szeretettel, de a döntést rám hagyva, abba az irányba terelni, hogy a testemet ne ‘zsaroljam ki’, adjam meg amire szüksége van, ha speciális gyakorlatok, akkor arra, ha pihenés, akkor arra.
Én úgy érzem, hogy nagyon sokat fejlődtem az óráin. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani Hajnit!